ArtSport este o companie care promovează sportul pe întreg teritoriu Republicii Moldova, axându-se pe calitate, nu pe cantitate. Punctele forte ale noastre sunt proiectele autentice și inovative. Dispunem de cele mai performante utilaje și mecanisme, și de o echipă calificată, ce se preocupă constant de interesele clienților noștri.

Joma este o companie spaniolă specializată în îmbrăcăminte sport și încălțăminte. Biroul principal al companiei este situat în orașul spaniol Portillo de Toledo, în apropierea centrului administrativ al provinciei Toledo. Numele companiei provine în numele fiului fondatorului, care este acum președintele companiei, Jose Manuel. A fost fondată inițial de Fructuoso Lopez în 1965. Compania a început să își producă produsele cu doar 8 angajați. În cei 50 de ani de existență, Joma a devenit o companie multinațională. Este specializat în fotbal, baschet, handbal, volei și echipament pentru piste și teren. Este sponsorul oficial al comitetelor Olimpice din multe țări, de exemplu, în timpul Olimpiadei de la Rio de Janeiro, marca a acționat ca partener al comitetelor din Spania, Portugalia, Mexic, Bulgaria etc.

Apa potabilă „OM” reprezintă o combinație dintre creația perfectă a naturii și cele mai moderne tehnologii germane. Datorită compoziției sale, „OM” se potrivește atât pentru antrenamentele sportive, cât și consumul zilnic. Această apă conține destule substanțe minerale și microelemente pentru funcționarea normală a tuturor proceselor din organism și are, în același timp, un gust ușor echilibrat. Băuturile și bucatele preferate, pregătite utilizând apa „OM”, vor fi mai aromate și mai delicioase. „OM” se recomandă și copiilor. Aceasta se potrivește pentru alimentația celor mici chiar din primele zile de viață. „OM” este apa oamenilor activi. Procesul de fabricare corespunde celor mai înalte standarde de siguranță a alimentelor, SGS FSSC 22000, ce garantează calitatea absolută a apei „OM”.