21 Martie – Ziua Internațională a persoanelor cu sindromul Down (VIDEO)

martie 23, 2024

A devenit deja o tradiție ca pe 21 martie, academia noastră, împreună cu A.O. Sunshine, să organizeze o sărbătoare pentru întreaga comunitate a persoanelor cu sindromul Down, care sunt prietenii și partenerii noștri.

Ce atmosferă minunată a fost la superbul eveniment puteți vedea din video, noi vrem să le mulțumim partenerilor noștri extraordinari, care sunt alături de noi mereu – Courtyard by Marriott Chisinau , Kaufland Moldova , OTP Bank, Moldova , Kasandruta , Creme Brulee by Velitextil-Plus , Gura Căinarului , FLO Master . Mulțumiri speciale pentru HEKS – EPER Moldova , care au finanțat cartea Istorii cu fotbal pentru cei mici, cu desenele copilașilor cu sondromul Down!

Cele mai mari mulțumiri frumoasei comunități de oameni luminoși A.O. Sunshine și în special, Allei Burlaca, alături de care avem o colaborare atât de frumoasă.

Deja al doilea an la rând, pe podium suntem reprezentați de grupa antrenorului nostru Sergiu Străistaru care este și antrenorul lecțiilor de fotbal din cadrul proiectului UEFA Foundation for Children ! #AiNoștri

Pentru a viziona videoclipul, accesați link-ul de mai jos:

https://shorturl.at/brxZ9