Dacia Buiucani

CSCT „Buiucani” oferă copiilor posibilitatea de a efectua procesul de antrenament în cele mai bune condiții și de a obține performanță.

Situat pe o suprafață de 2 hectare în orașul Chișinău, CSCT „Buiucani” dispune de terenuri de joc și antrenament (în total – șase la număr cu gazon artificial, prevăzute cu instalații nocturne), clădire administrativă, vestiare pentru jucători, parcare, acces auto și pietonal.

Toate terenurile cu gazon artificial sunt întreținute prin folosirea unor sisteme automate și automatizate.

ula

A fost înființat în anul 1997 de către mai mulți iubitori de fotbal cu scopul inițierii unui proiect sportiv, în calitate de asociație obștească, necomercială, non-profit și apolitică. Membrii fondatori au avut ca interes primar formarea unui școli de fotbal pentru copii și juniori în vederea descoperirii, promovării tinerelor talente.

Pentru prima dată în istoria fotbalului moldovenesc, când echipa de juniori a clubului de fotbal a primit dreptul datorită criteriului sportiv să se clasifice în eșalonul superior din fotbalul moldovenesc, trecând cu brio prin toate nivelele sportive, divizia „B” și divizia „A”.

Echipa de succes este formată din discipolii școlii noastre și antrenori băștinași.

ula

Organigrama