Din inimă pentru Dragoș Chiriac!

iunie 5, 2024

Academia Dacia Buiucani se alătură campaniei de strângere de fonduri pentru Dragoș Chiriac. Mai jos aveți mesajul mamei sale și linkul unde puteți dona pentru a-l ajuta pe Dragoș să se facă sănătos!

https://shorturl.at/tIHJs

Bună ziua suntem o familie tânără. Avem un băiețel minunat, Dragoș. Pe data de 1 iunie chiar de ziua copilului va face un anișor. Trebuia sa fie o zi specială pentru noi, însă anul acesta va fi o zi mai tristă . La data de 28.05.2024 la un control de rutină oftalmologic am aflat vestea cruntă că copilul nostru suferă de retinoblastom ( mai pe popular cancer la ochișor), care în cazul nostru este într-o formă foarte agresivă. În Republica Moldova nu se tratează astfel de diagnostic și suntem nevoiți sa plecăm cât mai urgent peste hotare la o clinică specializată pentru un tratament de lungă durată și foarte costisitor pe care la moment nu ni-l permitem financiar.
Vrem ca să îi putem oferi copilului nostru o copilărie fericită însă nu vom putea reuși fără ajutorul DVS, al oamenilor cu sufletul bun. Vă rog ca o mamă cu sufletul care îi plânge să ne ajutați copilașul în această lupta cruntă. Mulțumesc tuturor celor care ne susțineți deja și Mulțumesc anticipat celor care ne vor ajuta în acest drum anevoios.
Dumnezeu sa aibă grija de toți copilașii !!!