Misiunea socială este pilonul de bază al noii strategii de la Dacia Buiucani!

martie 6, 2024

Directorul de Dezvoltare Strategică al Daciei Buiucani, domnul Ivan Goncearuc, s-a alăturat partenerilor și prietenilor noștri de la A.O. Sunshine , la inițiativa doamnei Alla Burlaca, pentru a livra peste 500 de cutii de fulgi Nesquik, oferite cu mare drag de Nestle Moldova, către copilașii de la Centru Comunitar Speranța Ciocana și Centrul de Plasament și Reabilitare pentru Copii de Vârstă Fragedă.

„Noi, la Dacia Buiucani, suntem mereu în căutare de noi posibilități să schimbăm spre bine societatea în care trăim, să ajutăm și să ne implicăm la rezolvarea problemelor de integrare a persoanelor cu necesități speciale în comunitate și la dezvoltarea programelor de ajutor pentru persoanele care au nevoie de acest lucru, cel mai mult.

Ne bucurăm nespus de frumoasa noastră colaborare cu Sunshine și doamna Alla Burlaca, alături de care am organizat o mulțime de evenimente și acțiuni sociale, pe parcursul ultimilor doi ani, fapt pentru care îi mulțumim!” a declarat Ivan Goncearuc, DDS Dacia Buiucani, CDO UEFA.