Primul workshop regional în cadrul procesului de elaborare a noii Strategii FMF 2025/2030

ianuarie 20, 2024

Președintele nostru Constantin Anghel și Directorul Academiei, Igor Negrescu, au participat la primul workshop regional în cadrul procesului de elaborare a noii Strategii FMF 2025/2030, organizat de Federația Moldovenească de Fotbal.

Centrul de pregătire a selecționatelor de la Vadul lui Vodă a găzduit primul workshop regional în cadrul procesului de elaborare a noii Strategii FMF 2025-2030, sub egida Federației Moldovenenești de Fotbal (FMF). Evenimentul a marcat debutul unei serii de patru seminare regionale consultative, reunind 30 de participanți din regiunea Centru, printre care antrenori, președinți ai asociațiilor raionale și reprezentanți ai cluburilor de fotbal.

„Ceea ce realizăm astăzi în cadrul strategiilor și proiectelor noastre are ca scop principal atragerea atenției autorităților asupra necesității implementării unui cadru legislativ adecvat și a facilităților pentru agenții economici. Este un demers crucial pentru a asigura că sportul, în special fotbalul, să devină o industrie de impact în țara noastră. Este esențial să se ofere un sprijin concret prin intermediul legislației, unei legi de sponsorizare și a filantropiei, cu scopul de a contribui la dezvoltarea continuă a sportului.”, a declarat, președintele clubului Dacia Buiucani, Constantin Anghel.

sursa: fmf.md