Susține echipa și bucură-te de bilete la CoolParty!

noiembrie 24, 2023

ANUNȚ IMPORTANT – La ultimul nostru meci de acasă, care va avea loc duminică, ora 13.00, pe stadionul Zimbru 2, în compania echipei Florești, primii veniți la arenă, pe lângă biletele de meci, vor primi și bilete la CoolParty (cu mențiunea că trebuie să aibă 16+)!
Nu ezitați să veniți să ne susțineți la ultimul nostru meci de acasă! Numărul de bilete la CoolParty este limitat – primul venit, primul servit! Biletele au fost oferite de partenerul clubului nostru – Primăria Municipiului Chișinău.
❗️Accesul la cel mai tare eveniment al anului – CoolParty, organizat de Primăria Chişinău, va fi posibil în baza biletelor care deja sunt disponibile în toate Centrele de tineret din Chișinău și în scurt timp vor fi și la Autoguvernările studențești!
🔘Evenimentul care încheie Anul Tineretului la Chișinău, #CoolParty, va avea loc în data de 8 decembrie 2023, ora 17:00, la Arena Chișinău şi este accesibil pentru tinerii 16+. De asemenea, este asigurat transport gratuit de la Circ la locația evenimentului şi retur! #AiNoștri